Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις2021-02-12T16:43:04+03:00
Τι είναι το σύστημα ProxiTour;2021-12-05T12:14:06+03:00

Το σύστημα Proxitour είναι μια ευφυής, εύχρηστη και διαδραστική πλατφόρμα ξενάγησης η οποία παρέχει εξατομικευμένη πληροφορία στον χρήστη με βάση την τοποθεσία του και τα ενδιαφέροντά του, σε πραγματικό χρόνο.

Το ProxiTour αποτελείται από 2 κύρια υποσυστήματα:

Το ProxiTour CMS (Content Management System) το οποίο είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή για την διαχείριση των πληροφοριών (εκθέματα, διαδρομές, χάρτες, κλπ) η οποία είναι προσβάσιμη στη διεύθυνση https://web.proxitour.com/.
Την mobile εφαρμογή (Android & iOS) για την εμφάνιση των πληροφοριών στους επισκέπτες. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από τους επίσημους ιστοτόπους.

Τι είναι το ProxiTour CMS;2021-03-22T14:17:34+03:00

Το ProxiTour CMS (Content Management System) είναι το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, μια διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας οι χρήστες διαχειρίζονται τα εκθέματα, τις διαδρομές, τις κατόψεις, την θέση των εκθεμάτων, κ.α. Όποια προσθήκη ή αλλαγή κάνετε μέσω του ProxiTour CMS είναι αυτόματα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής κινητού.

Κατά την διάρκεια που ετοιμάζετε το υλικό σας έχετε την δυνατότητα να ορίσετε μια διαδρομή ή ένα ολόκληρο μουσείο ως “κρυφό” (Private) – στην περίπτωση αυτή δεν θα εμφανίζεται στους χρήστες της εφαρμογής κινητού. Όταν ολοκληρώσετε τη δουλειά σας μπορείτε να δηλώσετε το υλικό σας ως “κοινόχρηστο” (Public) οπότε αυτόματα θα εμφανίστει και στην εφαρμογή κινητού. Για όσο διάστημα μια διαδρομή ή ένα μουσείο είναι “κρυφό” εσείς θα μπορείτε να το βλέπετε στην εφαρμογή κινητού χρησιμοποιώντας το κατάλληλο username & password.

Σε ποιους απευθύνεται το σύστημα ProxiTour;2021-12-05T12:17:20+03:00

To ProxiTour είναι μια νέα καινοτόμα υπηρεσία που επιτρέπει τη προβολή πληροφορίας με πολυμεσικο τρόπο με βάση τη θέση του χρήστη, το προφίλ του και τα ενδιαφέροντα του. Αποτελείται από δύο υποσυστήματά, τη κινητή εφαρμογή ProxiTour και την διαδικτυακή εφαρμογή ProxiTour CMS.

Η κινητή εφαρμογή του ProxiTour (Android, iOS) απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη ο οποίος θέλει να εξερευνήσει τον ιστορικό, πολιτιστικό και τουριστικό και γενικού ενδιαφέροντος πλούτο μιας περιοχής επιλέγοντας διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για την ανάδειξή της, με τρόπο εύκολο, πλούσιο και διαδραστικό.

Η εφαρμογή ProxiTour CMS αποτελεί τη πλατφόρμα διαχείρισης και να δημοσίευσής υλικού σχετικά με το ιστορικό, πολιτιστικό, τουριστικό, καλλιτεχνικό, και γενικού ενδιαφέροντος πλούτο μιας περιοχής. Οι χρήστες του ProxiTour CMS είναι μουσεία, δήμοι, πολιτιστικοί και τουριστικοί οργανισμοί, κ.α.

Το σύστημα ProxiTour απευθύνεται σε:

Μουσεία.
Χώροι πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος
Πινακοθήκες
Βιβλιοθήκες
Γκαλερί
Τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμοι, Περιφέρειες, κοινότητες) για την ανάδειξη της πόλης τους
Ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία
Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων
Ανεξάρτητους χρήστες (Ξεναγοί, Συγγραφείς, Ιστορικοί, ιδιώτες)

Ποιος ορίζεται ως ανεξάρτητος χρήστης;2021-12-05T12:18:45+03:00

Με τον όρο ανεξάρτητος χρήστης ορίζεται ο οποιοσδήποτε χρήστης θέλει να χρησιμοποιήσει το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ProxiTour CMS ατομικά και χωρίς να βρίσκεται υπό την αιγίδα κάποιου φορέα (μουσείου, δήμου, οργανισμού, κ.α.). Ο ανεξάρτητος χρήστης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει περιεχόμενο σχετικά με κάποιο έκθεμα, διαδρομή, χώρο κλπ έτσι ώστε αυτό να προβάλεται στους χρήστες της mobile εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πνευματικά δικαιώματα για το υλικό που αναρτάτε (κείμενο, φωτογραφίες, ήχους, κλπ) ή να έχετε λάβει επίσημη άδεια από τον νόμιμο ιδιοκτήτη του υλικού.

Η πλατφόρμα ProxiTour στοχεύει στην προώθηση και ανάδειξη του πολιτισμού και του τουρισμού. Το υλικό το οποίο αναρτάτε δεν θα πρέπει να είναι ανακριβές, προσβλητικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή γενικότερα περιεχόμενο το οποίο μπορεί να ενοχλήσει ή προσβάλει. Το ProxiTour διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει υλικό που δεν συμμορφώνεται με τους παραπάνω όρους, να το διαγράψει από την πλατφόρμα, ή να σας απαγορέψει την πρόσβασή σας στο σύστημα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μεταβείτε στους όρους χρήσης (link).

Γιατί να επιλέξω το ProxiTour;2021-02-24T13:55:15+03:00

Το ProxiTour είναι μια δυναμική και καινοτόμα πλατφόρμα για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του τουρισμού. Διαθέτει πλήθος μοναδικών χαρακτηριστικών:

Ελκυστική και μοντέρνα σχεδίαση.
Δυνατότητα εξατομικευμένης πληροφορίας στον χρήστη σε πραγματικό χρόνο.
Δυνατότητα να έχετε διαφορετικά κείμενα ανάλογα με την ηλικία του επισκέπτη.
 Αποτελεί έναν έξυπνο, άμεσο και οικονομικό τρόπο προβολής του χώρου ενδιαφέροντος και προσέλκυσης περισσότερων επισκεπτών.
 Δυνατότητα δημιουργίας της δικής σας White-Label εφαρμογής (με τα δικά σας χρώματα, brand, logo και περιεχόμενα).
 Είμαστε πάντα δίπλα σας, να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα.
Προσθέστε κείμενα σε όσες γλώσσες θέλετε (χωρίς επιπλέον χρέωση).
 Υποστήριξη video, εικόνας, ήχων και κειμένων! Το ProxiTour είναι ο δικός σας προσωπικός ξεναγός και είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας!
Online δημιουργία περιεχομένου. Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα ProxiTour CMS σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα περιεχόμενο, από μια έκθεμα μέχρι μια ολοκληρωμένη διαδρομή ή ένα ολόκληρο μουσείο! Κάθε προσθήκη ή αλλαγή που κάνετε μέσω του ProxiTour CMS είναι αυτόματα διαθέσιμη στους χρήστες της εφαρμογής κινητού.
Δυνατότητα auto-mode (αυτόματη προβολή πληροφοριών και έναρξη της ηχητικής αφήγησης ανάλογα με την θέση του επισκέπτη). Λειτουργεί τόσο σε εξωτερικούς χώρους (GPS) όσο και σε εσωτερικούς χώρους (Bluetooth Beacons).

Πως μπορώ να αποκτήσω το σύστημα ProxiTour;2023-02-22T13:24:04+03:00

Η εφαρμογή κινητού (mobile app, Android & iOS) την οποία χρησιμοποιούν οι επισκέπτες είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από τα επίσημα stores (Google Play & Apple iTunes).

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ProxiTour CMS είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να δημιουργείτε εκθέματα, διαδρομές, κλπ. Για να χρησιμοποιήσετε το ProxiTour CMS πρέπει να αγοράσετε μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή (εκτός από την δοκιμαστική έκδοση η οποία σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ProxiTour για 30 ημέρες με περιορισμό τον αριθμό των εκθεμάτων (μέχρι 15 εκθέματα). Το κόστος της συνδρομής εξαρτάται μόνο από τον αριθμό των εκθεμάτων που θέλετε να δημιουργήσετε. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομών στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Μπορώ να δοκιμάσω δωρεάν το ProxiTour πριν προχωρήσω σε αγορά;2023-02-22T13:13:50+03:00

Ναι, υπάρχει το Δοκιμαστικό πλάνο το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε δωρεάν το ProxiTour. Το Δοκιμαστικό πλάνο σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ProxiTour  για 30 ημέρες με περιορισμό τον αριθμό των εκθεμάτων (μέχρι 15 εκθέματα).

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αναβαθμίσετε τη δοκιμαστική έκδοση σε κάποιο από τα συνδρομητικά πακέτα του ProxiTour ώστε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα εκθέματα.

Για αποφυγή κατάχρησης της δοκιμαστικής συνδρομής (δοκιμαστικό πλάνο – 15 εκθέματα – 30 ημέρες) κάθε φορέας (δήμος, μουσείο, επιχείρηση, κ.α.) επιτρέπεται να κάνει χρήση του μόνο μια φορά. Η εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή οριστικά την παροχή αυτή εάν διαπιστωθεί κακή χρήση.

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για την δωρεάν έκδοση πατήστε εδώ.

Τι ακριβώς αγοράζω όταν γίνω συνδρομητής του ProxiTour;2021-12-05T12:22:52+03:00

Αποκτάτε το δικαίωμα πρόσβασης στο ProxiTour CMS, την διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, καθώς και το δικαίωμα να δημοσιεύετε το περιεχόμενο σας στην εφαρμογή κινητού (mobile app, Android & iOS) ώστε να είναι προσβάσιμο από τους χρήστες του συστήματος.
Απεριόριστη υποστήριξη μέσω email (σε εργάσιμες ημέρες και ώρες).
Δωρεάν 2 ώρες απομακρυσμένης τηλεφωνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης (σε εργάσιμες ημέρες και ώρες) με κάθε νέα συνδρομή.

Μπορώ να αλλάξω πακέτο ενώ έχω αγοράσει ήδη και χρησιμοποιώ ένα άλλο πακέτο;2021-02-23T17:06:43+03:00

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής είτε σε μεγαλύτερο είτε σε μικρότερο πακέτο (με βάσει τον μέγιστο αριθμό εκθεμάτων που επιτρέπει το κάθε πακέτο).

Εάν επιθυμείτε να μεταβείτε από μεγαλύτερο σε μικρότερο πακέτο (πχ από το πακέτο Starter των 100 εκθεμάτων στο πακέτο Basic των 50 εκθεμάτων) θα πρέπει προηγουμένως να έχετε διαγράψει τα επιπλέον εκθέματα.

Μπορώ να πληρώσω το ποσό της ετήσιας συνδρομής άπαξ χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω κάθε μήνα την συνδρομή;2021-02-12T10:28:17+03:00

Το σύστημα διατίθεται ως συνδρομητικό. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει είτε μηνιαία συνδρομή είτε ετήσια (οι ετήσιες συνδρομές έχουν 10% έκπτωση).

Τι θα συμβεί εάν αποφασίσω να διακόψω την συνδρομή μου στο ProxiTour;2021-12-05T12:28:51+03:00

Μπορείτε να διακόψετε την μηνιαία ή ετήσια συνδρομή σας όποτε εσείς το επιθυμείτε. Η διακοπή συνδρομής σημαίνει ότι δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο ProxiTour CMS, την διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, και επίσης ότι το περιεχόμενο σας δεν θα είναι πλέον προσβάσιμο από την εφαρμογή κινητού (mobile app).

Το περιεχόμενο σας παραμένει στο σύστημά μας για διάστημα ενός έτους (εκτός και εάν μας ζητήσετε εσείς να το διαγραψουμε νωρίτερα). Εάν ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας μέσα σε αυτό το διάστημα τότε θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση σε αυτό.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τύπου White Label;2021-02-23T17:09:11+03:00

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του συστήματος ως White Label (με δικό σας brand, logo, χρώματα και περιεχόμενο). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Υπάρχει δυνατότητα διάθεσης στο κοινό των διαδρομών/ξεναγήσεων έναντι χρέωσης ;2021-12-05T12:31:00+03:00

Ναι, η δυνατότητα αυτή θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσω του ProxiTour. Θα μπορείτε να δημιουργείτε κλειδωμένες διαδρομές που θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες της mobile app μόνο μετά από αγορά τους. Στους συγγραφείς των διαδρομών θα αποδίδεται ποσοστό 50% του καθαρού ποσού αγοράς (το άλλο 50% μοιράζεται στα επίσημα stores της Google & Apple και στη Terracom A.E. δημιουργό του ProxiTour).

Πως μπορώ να αναφέρω τυχόν λανθασμένο ή προσβλητικό περιεχόμενο;2021-12-08T15:04:21+03:00

Εάν εντοπίσετε περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφίες, κ.α.) το οποίο είναι ανακριβές ή προσβλητικό, μπορείτε να το αναφέρετε μέσα από την εφαρμογή κινητού (από τις 3 τελείες που εμφανίζονται πάνω δεξιά στην οθόνη των εκθεμάτων). Η αναφορά σας είναι ανώνυμη και θα ελεγχθεί από τους υπεύθυνους του ProxiTour, ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Το σύστημα ProxiTour και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι σύμφωνες με τις οδηγίες του GDPR;2021-12-05T12:32:54+03:00

Το ProxiTour συμμορφώνεται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου μας (Privacy Policy).

Τι είδους διαδρομές μπορώ να δημιουργήσω με το σύστημα ProxiTour;2021-12-05T12:34:13+03:00

Οι δυνατότητες του ProxiTour είναι απεριόριστες! Μπορείτε να δημιουργήσετε θεματικές διαδρομές για μουσεία, πόλεις, χωριά, πάρκα, φυσικά τοπία, ακόμη και για την ίδια την γειτονιάς σας και να έχετε όσα εκθέματα επιθυμείτε σε κάθε διαδρομή (συνιστούμε 5-15 εκθέματα ανά διαδρομή).

Η πλατφόρμα ProxiTour στοχεύει στην προώθηση και ανάδειξη του πολιτισμού και του τουρισμού. Το υλικό το οποίο αναρτάτε δεν θα πρέπει να είναι ανακριβές, προσβλητικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή γενικότερα περιεχόμενο το οποίο μπορεί να ενοχλήσει ή προσβάλει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πνευματικά δικαιώματα για το υλικό που αναρτάτε (κείμενο, φωτογραφίες, ήχους, κλπ) ή να έχετε λάβει επίσημη άδεια από τον νόμιμο ιδιοκτήτη του υλικού.

Το ProxiTour διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει υλικό που δεν συμμορφώνεται με τους παραπάνω όρους, να το διαγράψει από την πλατφόρμα ή/και να απαγορέψει την πρόσβασή σας στο σύστημα.

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των διαδρομών που μπορώ να δημιουργήσω;2021-02-24T12:31:36+03:00

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των διαδρομών που μπορείτε να δημιουργήσετε. Ο μόνος περιορισμός αφορά τον αριθμό των εκθεμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (μέχρι 15 εκθέματα στη Free έκδοση, περισσότερα εκθέματα στα συνδρομητικά πακέτα).

Το σύστημα υποστηρίζει διαδρομές σε εσωτερικούς χώρους και εξωτερικούς χώρους;2021-02-15T15:31:11+03:00

Ναι, το σύστημα ProxiTour υποστηρίζει εκθέματα και διαδρομές τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές διαδρομές. Η αναγνώριση της θέσης του επισκέπτη γίνεται με πολλούς τρόπους (GPS για εξωτερικούς χώρους, Bluetooth beacons για αυτόματη αναγνώριση θέση σε εσωτερικούς χώρους). Επίσης υποστηρίζονται QR-codes και NFC tags για την αναγνώριση εκθεμάτων.

Πόση ώρα χρειάζεται για να δημιουργήσω ένα έκθεμα ή μια διαδρομή στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (ProxiTour CMS);2021-12-05T12:37:41+03:00

Εάν υπάρχει ήδη διαθέσιμη η σχετική πληροφορία για τα εκθέματα (κείμενο, εικόνες, ηχητικές αφηγήσεις, κλπ), τότε η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ γρήγορη. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Proxitour CMS (https://web.proxitour.com/) είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση του και στην ιστοσελίδα μας διατίθενται οδηγίες χρήσης και επεξηγηματικά videos.

Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να μας στείλετε το υλικό σας και να αναλάβουμε εμείς την ανάρτησή του στο ProxiTour (η υπηρεσία αυτή διατίθεται με χρέωση – επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες).

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός εκθεμάτων που μπορώ να χρησιμοποιήσω;2023-02-22T13:29:01+03:00

Ο μέγιστος αριθμός καθορίζεται από το πακέτο που έχετε αγοράσει (στο δοκιμαστικό πλάνο μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι 15 εκθέματα  για 30 ημέρες, στις υπόλοιπες συνδρομητικές εκδόσεις μπορείτε να δημιουργήσετε παραπάνω – δείτε αναλυτικά τα πακέτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας).

Τι είδους πληροφορία μπορώ να έχω σε ένα έκθεμα;2021-02-24T12:33:19+03:00

Για κάθε έκθεμα μπορείτε να βάλετε κείμενο, φωτογραφίες, ηχητικά αρχεία/αφηγήσεις, και video (εξωτερικούς συνδέσμους). Επίσης μπορείτε να ορίσετε την θέση του εκθέματος (είτε σε εξωτερικό χάρτη είτε στη κάτοψη ενός εσωτερικού χώρου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να έχετε κείμενα και αφηγήσεις σε όσες γλώσσες επιθυμείτε καθώς και να έχετε διαφορετικά κείμενα ανάλογα με την ηλικία του επισκέπτη (το ProxiTour υποστηρίζει 3 κατηγορίες ηλικιών: δημοτικό, γυμνάσιο-λύκειο, ενήλικες).

Μπορώ να έχω διαφορετικό κείμενο σε ένα έκθεμα ανάλογα με την ηλικία του χρήστη;2021-02-22T17:37:02+03:00

Ναι, αυτή είναι μια μοναδική καινοτομία του ProxiTour. Για κάθε έκθεμα μπορείτε να έχετε διαφορετικά κείμενα ανάλογα με την ηλικία του χρήστη. Το ProxiTour υποστηρίζει 3 διαφορετικές κατηγορίες ηλικιών (παιδιά δημοτικού, παιδιά γυμνασίου-λυκείου, ενήλικες) και μπορείτε να έχετε τα αντίστοιχα κείμενα για κάθε ηλικία.

Μπορώ να έχω κείμενα σε διαφορετικές γλώσσες;2021-02-15T15:32:22+03:00

Ναι, το ProxiTour είναι πολυγλωσσικό και μπορείτε να βάλετε κείμενα σε όσες γλώσσες επιθυμείτε (χωρίς επιπλέον χρέωση).

Τι είδους αναφορές είναι διαθέσιμες;2021-02-24T12:34:57+03:00

Το ProxiTour διαθέτει διάφορες αναφορές, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών σας. Ενδεικτικά, θα μπορείτε να δείτε μέσα από ανώνυμα στοιχεία, πόση ώρα οι χρήστες πέρασαν σε κάθε έκθεμα – τοπόσημο, ποιες διαδρομές επελέγησαν πιο συχνά, πως βαθμολόγησαν την εμπειρία τους σε επίπεδο διαδρομής ή εκθέματος. Η εταιρεία δεσμεύεται για την συνεχή ανάπτυξη νέων αναφορών προκειμένου να βελτιστοποιήσετε τη δημιουργία των ξεναγήσεων σας.

Το σύστημα Proxitour λειτουργεί offline (χωρίς σύνδεση Internet);2021-02-15T15:32:36+03:00

Ναι, το σύστημα υποστηρίζει την δυνατότητα να κατεβάσετε το περιεχόμενο ενός μουσείου ή μιας διαδρομής στο κινητό σας μέσω wi-fi ώστε να ελαχιστοποιηθεί η μεταφορά δεδομένων από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Παρέχετε εκπαίδευση για την λειτουργία του συστήματος;2021-12-05T12:43:01+03:00

Στο site του ProxiTour, υπάρχουν εκπαιδευτικοί οδηγοί (manuals) και επεξηγηματικά videos ώστε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα με βάση τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία που δεν καλύπτεται από το υπάρχον υλικό μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες εκπαίδευσής σας.

Με κάθε αγορά νέας συνδρομής έχετε 2 ώρες τηλεφωνικής & απομακρυσμένης υποστήριξης και εκπαίδευσης. Επίσης παρέχουμε απεριόριστη υποστήριξη μέσω e-mail. Όλα τα παραπάνω παρέχονται σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ποιος αναλαμβάνει την εγκατάσταση του συστήματος και των συσκευών στον χώρο μας;2021-02-24T12:37:18+03:00

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και υπάρχουν διαθέσιμοι οδηγοί στην σελίδα ProxiTour.com στην ενότητα “Downloads” που την εξηγούν με απλά βήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί η επιτόπου παρουσία μας και τυχόν απορίες ή προβλήματα θα μπορέσουν να λυθούν μέσω τηλεφωνικής ή απομακρυσμένης (remote) υποστήριξης.

Σε περιπτώσεις που απαιτείται η επιτόπου παρουσία μας (πχ σε πολύπλοκες εγκαταστάσεις με Bluetooth beacons) μπορούμε να σας βοηθήσουμε (χρέωση ανά περίπτωση).

Μπορώ να προμηθευτώ από εσάς τα απαιτούμενα αναλώσιμα υλικά (ετικέτες QR-Codes, NFC tags και beacons);2021-02-12T09:40:03+03:00

Ναι, τα υλικά αυτά διατίθενται προς αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ποιά είναι η ελάχιστη απαιτούμενη έκδοση Android ή iOS ώστε να λειτουργεί η εφαρμογή κινητού;2021-02-23T17:19:16+03:00

Η μικρότερη έκδοση είναι Android 4.4, ενώ για την περίπτωση του iOS είναι iOS 8.

Για την λειτουργία του συστήματος απαιτείται κάποια ειδική εγκατάσταση;2021-02-24T12:42:02+03:00

Το ProxiTour CMS (το σύστημα διαχείρισης των εκθεμάτων, διαδρομών, κλπ) είναι διαδικτυακή εφαρμογή και δεν χρειάζεται εγκατάσταση (είναι προσβάσιμη μέσω ενός φυλλομετρητή – web browser).

Σε εξωτερικούς χώρους η θέση του επισκέπτη ανιχνεύεται μέσω GPS και η αντίστοιχη πληροφορία για τα εκθέματα εμφανίζεται αυτόματα ανάλογα με την θέση του επισκέπτη. Στα εσωτερικούς χώρους μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ετικέτες QR-codes ή NFC προκειμένου οι χρήστες να τα σκανάρουν και να έχουν πρόσβαση στις αντίστοιχες πληροφορίες ενός εκθέματος, είτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε Bluetooth beacons για αυτόματη ανίχνευση της θέσης του επισκέπτη.

Τις ετικέτες QR-codes, τα NFC’s και τα Beacons μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Προσφέρεται κάποιο τεχνικό εγχειρίδιο χρήστη;2021-02-12T09:43:45+03:00

Ναι, υπάρχει τεχνικό εγχειρίδιο χρήστη, το οποίο μπορεί να κατεβάσει κάποιος από την σελίδα μας στην ενότητα “Downloads“.

Πως μπορώ να βρω την θέση (γεωγραφικό πλάτος και μήκος) ενός εκθέματος;2021-02-22T17:44:06+03:00

Στη φόρμα επεξεργασίας των εκθεμάτων (στη διαδικτυακή εφαρμογή ProxiTour CMS) υπάρχει η επιλογή “Set exhibits on map” ώστε να ορίσετε με ακρίβεια την θέση ενός εκθέματος κάνοντας κλικ πάνω στον χάρτη (ή την κάτοψη εάν είναι εσωτερικός χώρος).

Πως δημιουργώ νέο λογαριασμό χρήστη στο ProxiTour ως επισκέπτης;2021-02-12T09:46:03+03:00

Αφού έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας, στην αρχική σελίδα καλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται πατώντας στην επιλογή εγγραφή.

Ξέχασα το password μου, τι πρέπει να κάνω;2021-02-22T17:44:39+03:00

Αν έχετε απωλέσει το password σας τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα:

 Στην οθόνη εισόδου στο ProxiTour CMS (https://web.proxitour.com/), επιλέγετε ‘’Ξέχασα τον κωδικό μου’’.
 Εισάγετε το email του λογαριασμού σας ώστε να λάβετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης.
 Ελέγχετε το email σας και βρείτε τον κωδικό επιβεβαίωσης.
 Χρησιμοποιήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης για να δημιουργήσετε νέο password.
 Πραγματοποιήστε είσοδο με το νέο password.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το τμήμα υποστήριξης;2021-12-05T12:48:07+03:00

Για να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης, παρακαλούμε όπως συμπληρώσατε την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας ένα e-mail στο support@proxitour.com. Ένας εξειδικευμένος αντιπρόσωπος θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

Go to Top