Δημιουργήστε περιεχόμενο με το ProxiTour CMS

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το σύστημα μας για να βεβαιωθείτε για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες του. Μπορείτε να επιλέξετε τo ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ πλάνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε δωρεάν το ProxiTour. Τo δοκιμαστικό πλάνο σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ProxiTour για 30 ημέρες με περιορισμό τον αριθμό των εκθεμάτων (μέχρι 15 εκθέματα).

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη για το ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ πλάνο συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας και πολύ σύντομα ένας εξειδικευμένος συνεργάτης από την εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Περιηγηθείτε με το ProxiTour Mobile App

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τους χώρους και να περιηγηθείτε στις διαδρομές που είναι ήδη διαθέσιμες στο σύστημα ProxiTour, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την mobile εφαρμογή στη συσκευή σας.

Το σύστημα ProxiTour αποτελεί την πλέον καινοτόμα λύση στον τομέα της ξενάγησης για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του τουρισμού! Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή κινητού ProxiTour ο επισκέπτης μπορεί να ξεναγείται απρόσκοπτα στον χώρο εντοπίζοντας εύκολα το έκθεμα ή το μνημείο του ενδιαφέροντος του και λαμβάνοντας προσωποποιημένη πληροφορία ξενάγησης.

Κατεβάστε δωρεάν την mobile εφαρμογή από το Google Play ή το App Store.
* Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.