Στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας για τη δημιουργία του δοκιμαστικού πλάνου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας!

Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το σύστημα μας για να βεβαιωθείτε για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες του. H δοκιμαστική έκδοση σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ProxiTour για 30 ημέρες με περιορισμό τον αριθμό των εκθεμάτων (μέχρι 15 εκθέματα).

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αναβαθμίσετε τη δοκιμαστική έκδοση σε κάποιο από τα συνδρομητικά πακέτα του ProxiTour ώστε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα εκθέματα.

Για αποφυγή κατάχρησης της δοκιμαστικής συνδρομής (δοκιμαστικό πλάνο – 15 εκθέματα – 30 ημέρες) κάθε φορέας (δήμος, μουσείο, επιχείρηση, κ.α.) επιτρέπεται να κάνει χρήση του μόνο μια φορά. Έπειτα από το πέρας των 30 ημερών της δοκιμαστικής περιόδου, υπάρχει χρέωση 50€ για τη μηνιαία συνδρομή ή 540€ για την ετήσια συνδρομή. Η εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή οριστικά την παροχή αυτή εάν διαπιστωθεί κακή χρήση.

    * Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.