Από την Παρασκευή 23 μέχρι και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Έκθεση Lamia Expo στο εκθεσιακό κέντρο Λαμίας. Πρόκειται για μία γενική έκθεση με πολλές συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα και αποτελεί πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας τουριστικής προβολής του Δήμου, με στόχο την διαφήμιση των αξιοθέατων των χωριών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη διαμόρφωση ευνοϊκών συνθηκών για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας έλαβε μέρος στην έκθεση με την ενοικίαση περιπτέρου.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε το σύστημα ProxiTour μέσα από το περίπτερο του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας. Η Terracom συνεργάζεται με τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας μέσω της δημιουργίας μιας θεματικής διαδρομής με τον τίτλο ‘’Περιήγηση στον Δήμο Αμφίκλειας’’, η οποία περιλαμβάνει τα πιο γνωστά αξιοθέατα του Δήμου. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν μέσω των QR-Codes την εφαρμογή ProxiTour στο κινητό τους και να περιηγηθούν στα μαγευτικά τοπόσημα και μνημεία του Δήμου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας για τη συμμετοχή και προβολή του ProxiTour στην έκθεση, προσδοκώντας σε στενότερη συνεργασία!

Αν θέλετε και εσείς να περιηγηθείτε στα μοναδικά τοπόσημα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή!