Το ProxiTour σας προσφέρει ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην ιστορία! Μνημεία, ιστορίες και μαρτυρίες από το οθωμανικό παρελθόν της πόλης των Ιωαννίνων είναι πλέον στη διάθεσή σας!

Μέσα από τη πλατφόρμα ProxiTour, μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια μοναδική διαδρομή, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ακολουθώντας 17 οθωμανικά ίχνη και μνημεία των Ιωαννίνων. Άγνωστες πτυχές και ιστορίες από κάθε γωνιά της πόλης αναπαράγονται στην οθόνη του κινητού σας και σας οδηγούν βήμα – βήμα να τις ανακαλύψετε.

Μέσα από το ProxiTour, προσφέρεται μια ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης τόσο για τις νεότερες όσο και για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Επωφεληθείτε και εσείς των δυνατοτήτων του συστήματος Proxitour και:

  • Ανακαλύψτε τις κρυφές πτυχές της οθωμανικής ιστορίας της πόλης των Ιωαννίνων.

  • Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης με τη χρήση του έξυπνου ψηφιακού ξεναγού ProxiTour και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.

  • Γίνετε και εσείς κομμάτι της ιστορίας, καθώς το ProxiTour τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο, προσδίδοντας έναν βιωματικό χαρακτήρα στη περιήγηση και επίσκεψη των κρυμμένων θησαυρών της πόλης.

  • Ξεναγηθείτε στη γλώσσα σας. Το ProxiTour υποστηρίζει πολλαπλό αριθμό γλωσσών για τη ξενάγησή σας.

  • Αποκτείστε πρόσβαση σε σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το οθωμανικό παρελθόν της πόλης
  • Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας μέσα από τα κείμενα και τις ηχογραφήσεις που προσφέρει η διαδρομή στα 17 οθωμανικά μνημεία της πόλης.

Ανακαλύψτε και εσείς το οθωμανικό παρελθόν των Ιωαννίνων και ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ξενάγησης. Κάθε τόπος έχει να πει την δική του ιστορία, με το ProxiTour ο άνθρωπος τοποθετείται στο επίκεντρο της ιστορίας! Περιηγηθείτε και εσείς σε αυτήν την ιστορική ξενάγηση με το ProxiTour και γνωρίστε το οθωμανικό παρελθόν της πόλης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμή στο Google Play και στο Αpp Store.